Team Kami

pasukan yang akan membantu anda

Na'imullah ZakariaPengarah Urusan
Nur'ain AdamPengurus Operasi
Amira JalilProjek Admin
Zulhilmi ShahperiPembantu Projek
Nik Muhamad Azim B Nik MuhammadPenyelia Tapak

Team Terbaik Untuk anda dan Janji Kami

Untuk menjadi peneraju no.1 dalam industri binaan rumah di Pahang.

Projek rumah impian anda adalah tanggungjawab kami. Dari rekabentuk, kelulusan rancangan hingga penyerahan, kami akan mengurus dan melaksanakan keseluruhan projek anda.

0
Completed
0
Since

Highest Quality Standard

Fokus utama kami adalah kepuasan pelanggan. Untuk mencapainya, pasukan arkitek, jurutera projek, jurutera kawalan kualiti dan kontraktor mahir kami memastikan standard kualiti tertinggi. Bersama ini, kami juga memastikan penggunaan bahan terpilih & berkualiti untuk setiap projek.

Warranty

Kami memberikan jaminan 3 tahun pada struktur dan Sum bawah tanah dan jaminan 1 tahun pada semua perkhidmatan pembinaan dan jaminan umum 6 bulan untuk perkhidmatan lain untuk perpaipan, elektrik atau pertukangan.

Hassle-Free Experience

Setelah perjanjian  dimeterai, setiap langkah dari persetujuan rancangan hingga penyerahan akan menjadi tanggungjawab kami, dikendalikan 100% oleh pasukan kami yang berkelayakan. Keupayaan teknologi, ilmu & pengalaman  kami insyaallah dapat menghilangkan keraguan dan tekanan pelanggan dalam keseluruhan proses. Tidak perlu lagi bersusah payah risau kontraktor lari dan tidak dapat menyiapkan rumah.

On-Time Completion

Kami menyediakan jadual induk dan jadual bulanan, dan berkomitmen untuk menyelesaikan projek tepat pada waktunya. Untuk memastikan pelanggan mengetahui kemajuannya, laporan mingguan dikongsi secara konsisten. Kami juga mengikuti polisi penalti sekiranya berlaku kelewatan

Teraju Hijjaz Construction

Pejabat Kuantan

Tel: 09-560 5892, 019-930 4105
Email: work@terajuhijjaz.com
No. 5, Lorong Kubang Buaya 34, 25250 Kuantan, Pahang

Website: www.terajuhijjaz.com
Since 2018-2021. Teraju Hijjaz Construction. All Right Reserved ©
Since 2018-2024. TerajuHijjaz Construction. Known as Na Kasturi Development Sdn Bhd (1433159-D). All Right Reserved ©
Designed & Hosted by Servispro.my